santa

O Πρίαπος και το πνεύμα των Χριστουγέννων (περίπου…)

Μια ακόμη ιδιαίτερη περίπτωση, μια ακόμη συμβουλή του Πρίαπου, με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και κατάληξη…

Αγαπητέ Πρίαπε,

Καταρχήν συγχαρητήρια για την στήλη σου.  Oι συμβουλές σου με έχουν βοηθήσει να δω τον κόσμο με άλλη οπτική και θεωρώ πως πραγματικά βοηθάς και συνδράμεις τους ανθρώπους, που απευθύνονται σε εσένα, ζητώντας λίγη από την σοφία σου.

Έτσι, λοιπόν, πήρα και εγώ το θάρρος να σου γράψω την συγκεκριμένη επιστολή. Το πρόβλημα μου αν και ιδιαίτερο είναι άκρως επίκαιρο και άκρως…εποχιακό. Φαντάζομαι γνωρίζεις την λεγόμενη «μελαγχολία των εορτών».  Δυστυχώς εμένα με πιάνει η «κ…α των εορτών».

Αυτή την περίοδο όλοι θέλουν να ξεκουραστούν, να κοιμηθούν παραπάνω, να φάνε και να πιούν του σκασμού, να βγουν σε πάρτι και διασκεδάσεις, να κάνουν ψώνια, να χαρίσουν δώρα, να φορέσουν τα καλά τους, να δουν φίλους και συγγενείς.

Όχι όμως εγώ… Εμένα μου είναι αδιάφορα όλα αυτά…

Για εμένα αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από  μια άμετρη υπερσεξουαλικότητα. Δεν έχω καμία διάθεση να βγω από το σπίτι μου. Θέλω να είμαι όλη μέρα στο κρεβάτι και να κάνω σεξ ή να εκτονώνομαι με…άλλο τρόπο. Έχω καταστρέψει σχέσεις έτσι καθώς δεν θέλω να πηγαίνουμε πουθενά. Το δώρο των Χριστουγέννων πηγαίνει σε call girls, οι λίγες μέρες άδειας που παίρνω αφιερώνονται σε μανιώδη παρακολούθηση ροζ ιστοσελίδων,  την πέφτω σε όποια γνωρίζω με μόνη επιδίωξη το sex.

Επίσης, όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά θέλω να έχουν και το ανάλογο feeling. Ζητώ από την εκάστοτε παρτενέρ μου να ντύνεται Άγιος Βασίλης ή Τάρανδος, στην μοναχική παρακολούθηση video στον υπολογιστή μου η κατηγορία «Christmas» στα διάφορα sites είναι η εμμονή μου ενώ , φυσικά, έχω μόνο τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου ανοιχτά.

Όλα αυτά τα συναισθήματα εξαφανίζονται το πρωί της 7ης Ιανουαρίου. Κάθε χρονιά.

Δεν ξέρω τι να κάνω… Δεν θέλω  να καταστρέψω και αυτή την εορταστική περίοδο…

Pervert Santa 

Φίλε Pervert…Santa
 
Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια. Απλά προσπαθώ κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στο να κατανοούν οι αναγνώστες ευκολότερα τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων τους και να φτάνουν όσο δυνατόν γρηγορότερα στην επίλυση τους.
 
Πάμε στο θέμα σου όμως:
 
Είναι ξεκάθαρο ότι η περίπτωση σου είναι μία ακόμα παραλλαγή της διαταραχής συμπεριφοράς που πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν κατά την εορταστική περίοδο ιδιαίτερα αυτή των Χριστουγέννων.
 
Οι βασικές αιτίες που ευθύνονται για τις αλλαγές αυτές ποικίλλουν αλλά συνήθως προκύπτουν από τη συσσωρευμένη πίεση της δουλειάς που βγαίνει σε στιγμές χαλάρωσης, την έλλειψη προσωπικής ζωής που γίνεται πιο έντονη στις διακοπές, τις μύχιες ερωτικές επιθυμίες που όλοι με αφορμή την εργασιομανία μας κρύβουμε κάτω από το χαλάκι  κλπ.
 
Η δική σου περίπτωση όμως είναι ιδιαίτερη καθώς η σεξουαλική υπερδιέγερση που παρουσίαζεις τη συγκεκριμένη περίοδο πρέπει να έχει πολύ βαθιές και σκοτεινές ρίζες που ανάγονται σίγουρα σε εμπειρίες της παιδικής σου ηλικίας.
 
Τότε δηλαδή που τα Χριστούγεννα ήταν για εσένα ένα πολύ σημαντικό γεγονός που περίμενες να έρθει πώς και πώς και με μεγάλη λαχτάρα.
 
Για θυμήσου λοιπόν…όταν σε …πεταχτάριζε ο Άγιος Βασίλης στα γονατά του…πώς αισθανόσουν; μήπως ερεθιζόταν λίγο το μικροσκοπικό τσουτσάκι σου;..Όταν του χάιδευες τη πλούσια και λευκή (σαν το χιόνι) γενειάδα του; τι συναισθήματα κατέκλυζαν το ευαίσθητο μυαλουδάκι σου; Ένιωθες μερικές μικροσκοπικές δονήσεις εκεί χαμηλά;
 
Μήπως όλα αυτά σου άφησαν μία υποσυνείδητη ανεκπλήρωτη σεξουαλική επιθυμία που σε κατατρέχει ακόμα και εκφράζεται με την ακόρεστη επιθυμία σου για σεξ την συγκεκριμένη περίοδο; 
 
Αλλά το μεγάλο ζητούμενο είναι γιατί η ατέλειωτη σεξουαλική δίψα σου δεν ικανοποιείται με τίποτα παρά τις ατέλειωτες συνευρέσεις σου με γυναίκες και τις άπειρες ώρες παρακολούθησης ιντερνετικού πορνογραφικού περιεχομένου;
 
Και γιατί ζητάς από την κοπέλα σου να ντύνεται (ώ τι σύμπτωση) άγιος Βασίλης ή Τάρανδος; Μήπως γιατί απλά δεν θέλεις η κοπέλα να μοιάζει με…κοπέλα;
 
Μήπως όλα αυτά είναι μία απλή αντίδραση του οργανισμού σου που απλά θέλει να περάσει στην απέναντι πλευρά;
 
Τροφή για σκεψη…  

 
 
There are no comments

Add yours