Η στιγμή των πυροβολισμών στο Bataclan (video)

Ένα συγκλονιστικό video διάρκειας 20 δευτερολέπτων που ανέβηκε αρχικά στο Instagram δημοσιοποίησε σήμερα o Guardian. Πρόκειται για την στιγμή που ξεκινούν οι πυροβολισμοί στο Bataclan με τους Eagles of Death Metal να είναι πάνω στην σκηνή.

Όπως φαίνεται από το video, το συγκρότημα δεν καταλαβαίνει αμέσως τι συμβαίνει αλλά καθώς οι πυροβολισμοί συνεχίζονται, σπεύδουν να καλυφθούν, με τον drummer να πέφτει πίσω από την drums του.

Παρά το όνομα τους, οι Eagles of Death Metal δεν ανήκουν στην death metal σκηνή. Παίζουν μια μίξη desert rock, stoner και alternative καθώς άλλωστε ιδρυτικό και βασικo μέλος του είναι ο Josh Homme, των Kyuss και των Queens of the Stone Age, ο οποίος, όμως, δεν συμμετέχει στις περιοδείες και συναυλίες του συγκροτήματος, εξαιτίας των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων τους.

Το όνομα του συγκροτήματος στην ουσία είναι ένα αστείο και αναφέρεται στο καλιφορνέζικο συγκρότημα των Eagles (του Hotel California) και τον απαλό ήχο τους με την μπάντα να αυτοπροσδιορίζεται χιουμοριστικά σαν τους Eagles του Death Μetal.
There are no comments

Add yours