Δείτε το trailer για την νέα ταινία του Wes Anderson

To trailer για το «Isle of Dogs» την νέα stop-motion animated ταινία του Wes Anderson δόθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στην δημοσιότητα.

Ο δημιουργός (μεταξύ άλλων) των The Royal Tenenbaums, Moonrise Kingdom και The Grand Budapest Hotel επιστρέφει στο genre του stop-motion 8 χρόνια μετά το Fantastic Mr. Fox και στην νέα του προσπάθεια συμμετέχει πλήθος γνωστών ηθοποιών.

Πιο αναλυτικά στο Isle of Dogs, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Μαρτίου 2018, λαμβάνουν μέρος οι Edward Norton, Bryan Cranston, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, F. Murray Abraham, Tilda Swinton, Kunichi Nomura, Harvey Keitel, Akira Ito, Akira Takayama, Koyu Rankin, Yoko Ono, Courtney B. Vance, Greta Gerwig, Frances McDormand, Bob Balaban, και Liev Schrieber.


Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Atari Kobayashi, ενός 12 χρόνου αγοριού, που ξεκινάει να βρει τον σκύλο σε μια εποχή που όλα τα σκυλιά της περιοχής έχουν εξοριστεί σε έναν τεράστιο σκουπιδότοπο, που ονομάζεται Trash Island.

Όταν θα φτάσει εκεί θα γνωρίσει τους νέους του φίλους και θα ξεκινήσει το ταξίδι σε μια μεγάλη περιπέτεια…

Υγ. Τυχαία ή όχι, το trailer κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων του Bill Murray, πρωταγωνιστή σε πολλές από τις ταινίες του Wes Anderson…
There are no comments

Add yours